Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/livstjek.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/livstjek.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
LIFEWAVE PLASTRE - Livstjek

LIFEWAVE PLASTRE

Akupunktur uden nåle

De forskellige plastre fra LifeWave er nyeste skud på stammen indenfor energiterapi

livstjek-lifewave-plastre

– et område som spænder over en række alternative behandlingsmetoder, herunder

 • akupunktur
 • akupressur
 • zoneterapi
 • lysterapi
 • elektroterapi
 • og andre energiterapier

 

Fælles for alle disse områder er, at de allesammen anvender kroppens energibaner som de kendes fra traditionel kinesisk medicin

– de såkaldte meridianbaner.

livstjek-meridianbaner

Plastrene aktiveres idet de placeres på kroppen, og stimulerer de forskellige punkter på meridianerne ...

– altså en form for akupunktur uden brug af nåle.

Kroppens meridianbaner er flydende krystaller, som bringer energi rundt i kroppen. Energiflow som i højeste grad påvirker vores kropsfunktioner, helbred og velbefindende.

I 1996 blev det fotografisk dokumentet, at meridianbaner findes, endda placeret som kineserne har sagt i flere 1000 år.

Mere om teknologien bag plastrene

LifeWave plastrene kombinerer gammel viden om kroppens meridianbaner, som har været kendt og anvendt i østen i over 1000 år, med moderne nanoteknologi fra den vestlige verden. Traditionel kinesisk medicin har lært os, at smerter kan lindres ved at påvirke bestemte punkter på meridianerne, for eksempel ved brug af nåle som i akupunktur. LifeWave gør det samme, blot anvendes et plaster på punkterne i stedet for at stikke en nål i kroppen. 

Så hvordan påvirker plastrene så kroppen? LifeWave udnytter, at vores krop er en intelligent størrelse, som ved påvirkning af forskellige frekvenser påbegynder bestemte processer i kroppen. Som eksempel herpå kan vi se på, hvad der sker i det øjeblik, vi bevæger os ud i solen. Solens stråler rammer vores hud med en bestemt frekvens, som får vores krop til at danne D-vitaminer, hvilket er vigtigt for vores krop. Strålerne indeholder også UV-stråler, som sender på en anden frekvens, og som opfattes som noget negativt af vores krop. Det får kroppen til at producere melanin, som er det stof, der gør os brune og mere modstandsdygtig overfor solstrålerne. Det er altså et kendt fænomen, at vores krop ved påvirkning af forskellige frekvenser igangsætter bestemte processer.

Et plaster fra LifeWave indeholder udelukkende organiske materialer: vand, ilt og aminosyrer, som er lukket inde i forseglende plastik. Disse ingredienser er, ved hjælp af nanoteknologi, designet således, at molekylestrukturen udsender en skånsom engergifrekvens ind i kroppen, når de aktiveres.

Idet et plaster sættes på kroppen, aktiveres det af den infrarøde udladning fra vores krop, og starter med at sende på den forudbestemte frekvens. Denne frekvens opfanges af vores krop, og derved påvirkes meridianbanerne. Dette er en fuldstændig unik tankegang indenfor energiterapi, og ses ikke andre steder.

Korrekt anvendelse af plastrene

I akupunktur er det afgørende, at nålen placeres PRÆCIST i det pågældende punkt. Men LifeWave er akupunktur UDEN nåle, og det er heldigvis enkelt og lige til at anvende plastrene. Hvert plaster har en effektiv diameter på ca. 9 cm. Det vil altså sige, at plasteret – når det er aktiveret – blot behøver at sidde indenfor en radius af 4,5 cm fra det punkt, man ønsker at stimulere. Det er derfor utrolig nemt og ligetil at placere et LifeWave plaster korrekt, blot ved at anvende den medfølgende instruktionsbog, eller ved at finde den korrekte position her på Livstjek.dk under det pågældende plaster.

Find den placering af plastrene, som virker bedst for dig. Det er kroppens infrarøde stråler, der påvirker plastret, som straks begynder at sende den programmeret frekvens ind i kroppen. Det betyder, at intet fysisk materiale kommer ind i kroppen, men der sendes en energifrekvens gennem kroppens medianbaner, som får kroppen til at gøre det, det enkelte plaster er programmeret til.

Kroppens meridianbaner er lavet af vandkrystaller, og det er derfor afgørende for effekten af plastrene, at kroppen er vel hydreret.

Du skal have drukket rigeligt med vand, INDEN du sætter et plaster på og drikke rigeligt vand, mens plasteret sidder på. Hvis du er dehydreret, nedsættes effekten væsentligt. Så fælles for alle plastrene er, at det er vigtigt at drikke rigeligt med væske og holde kroppen vel hydreret, mens man anvender plastrene. Drik 2 liter vand, gerne mere, i løbet af dagen. Som sagt hvis ikke kroppen er vel hydreret, vil man kun opleve en meget svag effekt af plastrene, og muligvis slet ingen.

Plastrene er selvklæbende og virker optimalt i 12 timer, hvorefter effekten aftager de næste 12 timer.

Plasteret bør ligeledes placeres på et tørt sted. Hvis man anvender creme, anbefales det at lade cremen trænge ind i huden inden plasteret påsættes. Sørg for at tørre huden grundigt efter et bad, inden plastrene sættes på. Dette er med til at sikre, at plasteret sidder godt fast, og ikke falder af i løbet af dagen.

Opsumering

 • Ingen skadelige stoffer eller stimulanser
 • Stimulerer naturlige processer i kroppen
 • Reducerer behov for mediciner og piller
 • Varsom stimulering af akupunkturpunkterne
 • Forbedre kroppens energiflow
 • Behageligt og nemt at bruge
 • Nemt at placere
 • Kliniks dokumenterede virkninger
 • Nedbrydes ikke af mavesyren
 • Godkendt som medicinsk udstyr af klasse 1
 • Ingen mediciner, kemikalier eller andre fysiske materialer trænger ind i kroppen
 • Virker på 9 ud af 10 mennesker
 • Resultater med det samme, virker på få minutter
 • Kendskab til akupunktur eller meridianpunkter behøves ikke

Hvad koster plastrene?

Der er flere muligheder!

Man kan enten købe dem via en distributør som mig, så koster en pakke plastre med 30 plastre i ca. 750 kr. pr. pakke (afhængig af dollarkursen)  - det er inklusiv forsendelse og moms.

 

... køb det her livstjek-lifewave-logo-299x106, hvor du bruger mit distributør nummer ved dit køb på LifeWaves web site og du kan have din pakke inden for 3-5 hverdage.

Du opretter dig som kunde og kan købe produkter til eget forbrug  - SÅ ENKELT ER DET!

 

... eller du kan tilmelde dig som LifeWave Distributør, købe produkter til eget forbrug, til videresalg samt finde egne kunder - ved det koncept, der hedder Networking Marketing.

Så koster en pakke plastre helt ned til 325 kr. pr. pakke (afhængig af dollarkursen), alt efter hvordan man signer op, og hvor mange man køber. Kontakt mig for nærmere information.

 

Plastrene sælges og sendes fra Irland, så der er ingen import- eller momsproblemer efterfølgende.

 

Du har også muligheden for at købe plastre enkeltvis af mig til en stykpris på 30 kr. pr. plastre

- det vil være en god løsning, hvis du blot er interesseret i at prøve plastrene og se hvad de kan gøre for dig

 

Detox - vejledninger og protokoller

Der forefindes vejledninger og protokoller for forskellige forløb:

Et 7 dages forløb med Y-age-plastrene (helseplastrene):

 • Aeon (Reducerer stress) (dag)
 • Glutathione (Styrker immunforsvaret) (dag)
 • samt Carnosine (Styrker organernes funktioner) (nat)

Køb 3 x 7 plastre (21 plastre) til dette forløb for 630 kr

 

Et 5 dages DETOX-forløb med følgende plastre:

 • Glutathione (Styrker immunforsvaret) (dag)
 • Aeon (Reducerer stress) (dag)
 • Energy Enhancer (Forøger kroppens energi) (dag)
 • SP6 (Virker appetitregulerende) (Valgfrit) (dag)
 • samt Carnosine (Styrker organernes funktioner) (nat)

Køb 5 x 5 plastre (25 plastre) til dette forløb for 750 kr

 

 
... BOOK EN KROPSBEHANDLING hos mig indeholdende 55 min kropsbehandling og en kort snak om LifeWave plastre

 

Kombination - kropsbehandling og detox med LifeWave plastre

Det vil give rigtig god mening at kombinere kropsbehandlinger med brug af LifeWave plastre.

Jeg vil i kropsbehandlingen, via dybdegående og pulserende massage, aku- og zonetryk og forskellige triggerpunkter, arbejde med kroppens energisystem via meridianbaner, herunder massere lymfeknuderne, som vi har flere forskellige steder i kroppen, og dermed igangsætte processen med at få affaldsstoffer væk fra celler og væv, via lymfesystemet og blodbanen, til yderligere nedbrydning i milt, lever og nyre for til sidst at blive udskilt med urin og afføring.

 

En forløb med helseplastrene:

Y-Age Glutathione

livstjek-glutathione-pakke

Y-Age Carnosine

livstjek-carnosin-pakke

Y-Age Aeon

livstjek-aeon-pakke

 

... vil give en UNDERSTØTTENDE EFFEKT til kropsbehandlingen

 

livstjek-trae-logo-m-tekst-livet-og-kroppen-i-balance-vollkorn-36-200x130mm

De 3 helseplastre - Y-age serien

- LÆS MERE om de 3 helseplastre her nedenfor:

Y-Age Glutathione fremmer kroppens naturlige produktion af glutathione. Glutathione er kroppens vigtigeste anti-oxidant, og er med til at styrke vores immunforsvar og helbred. Glutathione er direkte nødvendigt for, at leveren kan afgifte kroppen, og at vi kan optage og gøre brug af proteiner. Derudover hjælper glutathione med at forsvare kroppens celler mod kræft og misdannelse. Derudover hjælper glutathione kroppen med at skille sig af med affaldsstoffer som opsamles i systemet over tid, og har derfor en afgiftende effekt.

Y-Age Carnosine hjælper kroppen med at fremme den naturlige forekomst af carnosine, som ellers aftager med alderen. Et højt indhold af carnosine har afgørende betydning for vores helbred og velvære. Carnosine er et andet vigtigt anti-oxidant, som især har stor betydning for organernes bioelektriske egenskaber, og dermed det generelle helbred. Et højt indhold af carnosine hjælper kroppen med at beskytte og genopbygge celler, samt med at hele sår og fjerne arvæv. Desuden forbedrer carnosine organernes ydeevne og forebygger ophobning af mælkesyre i musklerne, hvorfor Y-Age Carnosine er velegnet til brug under sport og træning, eventuelt sammen med Energy Enhancer – Energiplasteret.

Y-Age Aeons helt store styrke findes i den effekt, plasteret har på kroppens meridianbaner. Y-Age Aeon har ganske enkelt vist sig at optimere flowet gennem energibanerne, og er derfor utroligt effektivt til rigtig mange forskellige ting, herunder smertelindring, bekæmpning af inflammation, styrkelse af immunforsvaret, forøgelse af mentalt fokus og energiniveau, samt forsinkning af kroppens ældning.

Fordi Y-Age Aeon forbedrer flowet i kroppens energibaner, har plasteret desuden en forstærkende effekt på alle de andre plastre, og kan derfor anvendes til at katalysere den effekt, der ønskes opnået ved brugen af disse.

 

Vil du læse om teknologien bag plastrene, så tjek følgende afsnit ud: Mere om teknologien bag plastrene

 

 

NB:

Vil du vide mere om Networking Marketing og den distributionsmodel, som LifeWave benytter ...

... så lyt med her:

livstjek-jannie-bak-logo