RAB – Registreret Alternativ Behandler

Hvad indebærer det at være RAB?

'RAB' er en forkortelse for Registreret Alternativ Behandler og en beskyttet titel, der signalerer kvalitet og sikkerhed overfor mine klienter, som søger en alternativ behandler inden for min behandlingsform.

 

Med en RAB godkendelse viser jeg, at jeg lever op til en række krav til blandt andet min uddannelse, etik, foreningsmedlemskab og god klinisk praksis.

 

RAB er et resultat af et samarbejde mellem Sundhedsstyrelsen og Sundhedsministeriet.

Det betyder, at jeg igennem min brancheforening DAKOBE - Danmarks Komplementære Behandlere har opnået godkendelse efter Sundhedsstyrelsens bestemmelser.

Dakobe-RAB-Web-Download


 

Jeg har en solid uddannelsesbaggrund indenfor kropsterapi og -behandling, læst og bestået eksamen i Anatomi og fysiologi, samt Sygdomslære og lever op til regler om god klinik praksis.

 


 

At jeg er RAB godkendt er din garanti for, at du i mig har en behandler, der løbende skal vedligeholde sin uddannelse og viden ved at læse fagbøger, deltage i kurser, workshops og anden relevant efteruddannelse.

 


 

Hvorfor bruge en Registreret Alternativ Behandler?

  • Du kommer i gode hænder hos en person, hvis uddannelse er blevet lovmæssigt grundfæstet
  • Du sikrer dig derved den bedst mulige behandling indenfor min behandlingsform
  • Du sikrer dig, at din behandler arbejder professionelt ud fra en høj etisk standard og god klinisk praksis
  • En RAB-behandler har tavshedspligt med hensyn til oplysninger, om private forhold og andre fortrolige oplysninger, som de gennem deres faglige virksomhed får om deres klienter