OM

Mit bidrag

Ud over min passion for bevægeapparatet, bevægelse, kost, søvn, hjernen og kroppens naturlige ressourcer bruger jeg min faglighed, intuition og lidenskab til at skabe bevidsthed, energi og glæde for mine holddeltager og klienter.
Mit mål er at få så mange som muligt til at blive sundere og glade for bevægelse og træning, ikke mindst at opnå øget velvære - psykisk og fysisk. Bevægelse og sundhed skal helst være en integreret del af hverdagen, og noget som sker naturligt af lyst og med glæde.

Vil du bevæges?

- har du brug for fysisk bevægelse?

- med ligesindet?

- i kompetent og sjovt selskab?

 

Motion for seniorer 60+

Vil du have nærvær?

- er du stresset?

- har du spændinger?

- savner du kropskontakt?

 

Massage på briks

Jeg hjælper mine deltager og klienter til eksempelvis at få øget balance, koordination, bevægelighed og muskelstyrke, bedre mobilitet, større bevægelsesglæde, løsnet muskelspændinger, blodgennemstrømning, fokus på åndedrættet, mental ro, en styrket følelse af velvære gennem mine forskellige aktiviteter, hvad enten det er tale om bevægelseshold, muskeltræning, massagebehandling eller kurser om krop, hjerne, motorik, kost og selvmassage.

Jeg tilbyder en vifte af aktiviteter indenfor mine specialer: Gotvedgymnastik, Dansant og rytmisk bevægelse, Anatomi og bevægelseslære, Muskeltræning og fysiologi, SMART Træning for hjernen, Motorisk udvikling og bevægelse for børn, Gotvedmassage og kropsbehandlinger, Åndedræt- og afspændingskurser.

 

Jeg er blandt andet Gotveduddannet Bevægelsesunderviser og Massør, SMART Træning instruktør, Åndedrætstræner, samt Kropsterapeut og Coach.

Lidt mere om mig - Hvem er jeg?

Ja - hvad skal jeg dog skrive ...

... for at give et kort, relevant og oplysende signalement af mig selv?

Når man som jeg har levet en del år, er der nemlig meget at skrive!

Jeg vil starte med det personlige, lidt om hvor jeg har været og hvor er jeg på vej hen, hvilke styrker jeg besidder og gør brug af, hvordan jeg ser min rolle som bevægelsesvejleder, coach og samtalepartner ... og sidst men ikke mindst ‘det jeg brænder for’.

Uddannelse, kurser og praksis

- det hurtige overblik - TRYK HER

Det personlige

Jeg er 55 år, mor til 4 selvstændige og dejlige børn i en alder fra 20 til 28 år. Jeg er gift på 32. år og bor sammen med min mand og 3 af børnene, så længe det varer - og her tænker jeg på børnene   ... vi har fundet os godt til rette på Amager. Tilsammen er vi en stor familie med mange alderstrin repræsenteret, hvilket giver dagligdagen og livet fylde, til tider uro, udfordringer og fart på ... dog mest masser af begejstring og glæde.

Jeg har personlig erfaring med stress og mange af mine kunder siger, at det har stor betydning, da jeg evner at møde dem med forståelse og formår at skabe håb.

Hvor har jeg været?

Jeg har boet flere steder i Danmark, opvokset i en af 'sovebyerne' til København, boet i selve København under min uddannelse, boet 6 år i Århus og nu de sidste 23 år på Amager. Imellem Århus og Amager har jeg boet i Huston, Texas, USA, med min mand og vores ældste barn, da han var helt lille. Min familie og jeg har altid brugt vores sommerferier til at se Danmark ... vi har bevidst valgt steder i Danmark, hvor børnene og vi voksne kunne blive klogere på Danmark og dens historie. Det har givet os nogle fantastiske oplevelser, masser af viden og gode minder.

Der ud over så har vi alle 6, sammen, været på 3 større ture ud i den vide verden. Tilbage i 2007 var vi afsted på en 3 måneders-orlovstur til henholdsvis New Zealand og Thailand, børnene var den gang i en alder fra 5 år til 13 år ... STOR STOR oplevelse for os alle og fantastisk at være tæt i hele 3 måneder. I 2012 var vi 5 uger i Australien for at besøge 2 udvekslingsstudenter, vi har haft boende her hos os, samt min ældste søns egne værtsfamilier fra hans 1 årige udvekslingsophold i Australien. Hen over jul og nytår 2015 var vi igen, alle 6, afsted ... denne gang til Sydamerika, henholdsvis Chile, Argentina og Brasilien - igen for at besøge udvekslingsstudenter, vi har haft boende hos os og nu denne gang min ældste datters værtsfamilie i Chile, hvor hun boede under hendes år som udvekslingsstudent.

Som ordsproget siger: 'UDE GODT, MEN HJEMME BEDST' - lige så fantastisk det er at komme ud og opleve andre kulturer, lige så skønt er det at være hjemme i Danmark. Jeg kender og kan lide mit land og mine landsmænd, jeg værdsætter det danske vejr, de fire årstider, de danske grundværdier, og jeg er glad og taknemmelig for at bo i Danmark ... og det bliver ikke mindre med årene.

Hvor kommer jeg fra? - og hvor er jeg på vej hen?

Jeg kommer med 30 års erhvervserfaring, hvor af de 18 har været i IT-branchen.

 

Trods det, at jeg har arbejdet med IT og været lidt af en nørd, så har jeg altid været god til samtaler og nærværet i mødet med andre mennesker, altid været nysgerrig og brændt for at støtte og give viden til andre.

 

Da jeg blev stressramt første gang i 2010 blev det starten på en længere personlig rejse - læs i øvrigt mit indlæg: Hvorfor valgte jeg coaching? - hvis du er nysgerrig på at vide mere om den periode af mit liv.

 

Så jeg sendte mig selv ud på en dannelsesrejse for at blive klogere på mig selv, lære om udviklingsteorier og lære mere om mig selv. Undervejs faldt valget på ID Academy v/Ole Vadum Dahl, hvor jeg tog deres 2-årige Lifecoach uddannelse. Uddannelsen hos ID Academy tog mig igennem et stærkt personligt udviklingsforløb, som er en vigtig forudsætning for at kunne arbejde personligt med sig selv efterfølgende - MEN ikke mindst lige så vigtigt for at kunne arbejde med og udvikle ANDRE mennesker ...

 

... det skulle vise sig ikke at være nok, da jeg jo hurtigt fandt ud af, at krop og sind hænger uløseligt sammen  ... så jeg fik startet på en kropsterapeutisk uddannelse tilbage i 2016 - efter et års praksis med kundebehandlinger på briks måtte jeg sande, at mine tommelfingre ikke kunne holde til den form for behandlinger.

 

Ja - hvad skulle jeg så lave  ... ønske om mere krop, mere bevægelse ledte mig til Gotved Instituttet og deres fantastiske 2 årige fuldtidsuddannelse.

 

Den startede jeg på i september 2018 og fik færdiggjort i juni 2020.

 

Jeg kan nu også kalde mig Gotveduddannet bevægelsesunderviser og massør.

 

- jeg kan nu tilbyde dig og mine øvrige kunder en behandlingsform, der går godt i tråd med min teoretiske viden og praksis som massør, bevægelsesvejleder, coach og mentor.

 

En behandlingsform der tager højde for både krop og sind med udgangspunkt i kroppen og åndedrættet.

- - - -

ÅNDEDRÆT, MASSAGE og NÆRVÆR er en unik kombination, der i et sammenhængende forløb kan løsne og skabe balance i både din krop, dit sind og dine tanker

- - - -

- - - -

BEVÆGELSE, BALANCE og BEVIDSTHED er vigtige elementer at udfordre sig selv, sin krop og sin hjerne med hele livet

- - - -

Mine egne styrker

Jeg har videbegær og nysgerrighed, som to af mine top 5 styrker, elsker at lære nyt og finder energi i at udfordre mig selv på nye områder. Selvudvikling er for mig en spændende og livslang proces, der hele tiden åbner op for nye døre, hvor jeg løbende kan bruge mine egne erfaringer i min coaching af andre, og jeg stortrives ved at hjælpe mennesker på vej, så de kommer tættere på, hvor de gerne vil være.

 

Jeg elsker at fordybe mig og bruge mit hoved, ligesom jeg elsker at være refleksiv ... alene som sammen med andre. Jeg nyder derfor at arbejde personligt med andre mennesker og gøre mit bedste for at møde dig med min største opmærksomhed og hjælpe dig med at nå dine mål.

 

Ud over mit arbejde med coaching, er jeg uddannet produktionsingeniør og har haft mit eget konsulentfirma med ydelser indenfor mit langvarige virke i IT, se i øvrigt min tidslinje længere ned samt link til mit erhvervs-CV.

Jeg har i en periode på 2 år været mentor på INGENIØRFORENINGEN IDA's mentorordning med rigtig spændende forløb med ingeniører, unge som ældre og dem midt imellem,

... jeg har været mentor, coach og en støtte i deres forskellige job- og karriereudfordringer.

Hvad er vigtig for mig som bevægelsesvejleder, coach, mentor og samtalepartner?

At tage udgangspunkt i dig ... for mig betyder det, at:

  • Du har dig selv med hele vejen – og kan mærke resultaterne
  • Du føler dig taget seriøst, uanset hvad du kommer med
  • Vi arbejder med det, som betyder noget for dig lige nu
  • Samtalerne foregår i en uhøjtidelig og afslappet atmosfære
  • Fortrolighed er en selvfølge, og det er også vigtigt for mig, at du har en god mavefornemmelse af, at det vi gør, er rigtigt for dig og dit liv

Mig som bevægelsesvejleder, coach, mentor og samtalepartner

------------------------------------------------------

Min skarpe intuition gør, at jeg hurtigt får spurgt ind til kernen af problemet

------------------------------------------------------

Min kreative tilgang sikrer dig nogle anderledes spændende input og ideer

------------------------------------------------------

Resultatorienteret bevægelsevejleder, coach og mentor, der giver dig værktøjer og støtte til at holde fokus

Min passion

Min passion er at udfordre, støtte og guide mennesker til at få øje på deres fulde potentiale, til at blomstre, til at leve et humørfyldt og balanceret liv med hjertet ♥ og kroppen ↻ som vejleder – så hverdagen er præget af gejst, glæde, overskud og nærvær ... fremfor frustration, mismod, travlhed og ubalance. Min passion er at støtte enkeltpersoner til at finde veje, der bringer selvforståelse, vækst og styrke, samt mod på livet og fremtiden.

 

Jeg tror ikke på færdige svar, men på, at vejen viser sig for den, der lytter både indad og udad ...

... og går frem med respekt for processen

 

SELVINDSIGT og UDVIKLING

... tager tid

... har brug for inspiration og mod

... kræver refleksion og fokus

Mission

Min mission er at gøre en forskel ... i det små og i det store ... for min familie og venner, på Amager, i Danmark, i Verden ...

... og måske også for DIG

Alt for mange mennesker rammes af mismod og ubalance, og lever slet ikke deres liv,

som de egentligt ønsker og har potentiale til

Uddannelser, kurser og praksis - det hurtige overblik

Jeg er energisk og nysgerrig af natur, passioneret og ønsker at gøre en helhjertet indsats for den enkeltes sundhed og trivsel, derfor sørger jeg løbende for at uddanne mig og holde mig ajour med ny viden inden for personlig udvikling, sundhed og trivsel.

UDDANNELSER

Gotveduddannet bevægelsesunderviser
Gotveduddannet massør
ÅndedrætsTræner©
TOTUM kropsterapuet á la body SDS
Positiv Psykologi Vejleder
Life Coach

PRAKSIS

Kropsbehandlinger på briks med stort fokus på åndedrættet

- - - -

Bevægelsesvejleder, coach, mentor og inspirator

... samtale om det, der nu fylder med kroppen og i livet

 

 

Min tidslinje - det detaljerede

År
2022 apr : PRE PILATES - udbudt af Den intelligente Krop
2020  nov : SMART TRAINING instruktør - udbudt af DGI
2020  sep -> : BEVÆGELSESUNDERVISER - hos Ældre i Bevægelse, Sundby samt PensionistIdræt
2020  jun : Gotveduddannet bevægelsesunderviser og massør - udbudt af Gotved Instittuttet (en 2 årig fuldtidsuddannelse)
2017  dec : Certificeret sexolog - udbudt af Joan Ørting
2017  sep : ÅndedrætsTræner© - udbudt af Åndedrætsskolen v/ Anja Smed
2017 mar : Kropsterapeut - udbudt af TOTUM (en 1 årig uddannelse, 362 lektioner), med RAB godkendelse
2017 jan : Bestået eksamen i Sygdomslære - udbudt af Kjeld Bruun-Jensens E-læring i Anatomi og fysiologi (100 timer)
2016 sep : Bestået eksamen i Anatomi og fysiologi - udbudt af Kjeld Bruun-Jensens E-læring i Anatomi og fysiologi (200 timer)
2015 okt : Brug dit hjerte intelligent, Navigér gennem livet med hjertet som kompas - udbudt af Marianne Nygaard (et 6 måneders forløb)
2015 sep : The SHADOW PROCESS WORKSHOP - udbudt af Pernille Melsted (3 dages workshop)
2015 sep : The Inner Critic workshop by Russ Hudson (The farther of Enneagram) - udbudt af Think About It (3 dages workshop)
2015 jun : ID Life Coach - udbudt af ID Academy v/Ole Vadum Dahl (2 årig)
2015 jan : Start af egen virksomhed (Analyse, optimering og test af IT-processer): vibe_kielstrup_franzen_linkedinkausit_logo_livstjek.dk
2014 : ID Integral LivsPraksis - udbudt af ID Academy v/Ole Vadum Dahl (1 årig)
2014 : Positiv Psykologi Vejleder - udbudt af At Work (40 lek. over 8 uger)
2013 nov : Sygemeldt i 3 måneder (pga kaotisk arbejdssituation samtidig med udredning (ADHD og Autismespektrumforstyrrelse) af datter på dengang 11 år)
2011 : ID Practioner - udbudt af ID Academy v/Ole Vadum Dahl (Personlig udvikling) (1 årig)
2010 : Sygemeldt i 4 måneder (pga udfordrende arbejdssituation samtidig med 2 dødsfald i familien -> starten på min 'udviklingsrejse')
1997 - 2015 : Karriere indenfor IT verdenen med SAP ( ERP system) (18 år) - Se venligst CV
2002 : 4. barn – en pige
1999 : 3. barn – en dreng
1997 : 2. barn – en pige
1996 : Bosat i USA, Texas, Huston
1995 : 1. barn – en dreng
1994 : HD i Organisation og virksomhedsledelse (4-årig)
1990 : Produktionsingeniør, Teknikum (4-årig inkl. praktikperiode)